Få hjælp til afvænning og terapi på et misbrugscenter

01 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er du misbruger, og ønsker du at få dit liv på ret køl igen? Så bør du kontakte dit nærmeste misbrugscenter med henblik på indlæggelse og afvænning.

Hvad kan jeg opnå med et ophold på et misbrugscenter?

Måske tænker du at du lige så godt selv kan forsøge dig med afvænning i stedet for at skulle bruge penge på at lade dig indlægge til misbrugsbehandling på et misbrugscenter. Men her skal du tænke på at det faktisk kan være rigtig risikabelt selv at forsøge sig med at kvitte stofferne eller lægge flasken på hylden.

Uanset om du er afhængig af alkohol, hash eller hårde stoffer vil din krop have opbygget det der kaldes tolerans i løbet af den tid du har været misbruger. Det betyder for det første at din krop kræver mere og mere af det pågældende stof for at opnå den ønskede virkning, hvilket du helt sikkert har kunnet mærke på din pengepung og dine daglige vaner.

For det andet vil du, såfremt du blot kvitter ”cold turkey”, helt sikkert opleve strenge abstinenser som kan være direkte skadelige for dit system. Almindelige tømmermænd, som du oplever efter en glad aften i byen, er for intet at regne imod det helvede du bliver trukket igennem hvis du som inkarneret alkoholiker dropper sprutten fra den ene dag til den anden.

Disse kan vare i mange dage og inkluderer svedeture og feberrystelser, smerter i knogler, muskler og led, voldsom migrænelignende hovedpine, kvalme og opkastninger, samt i svære tilfælde depression, delirium og selvmordstanker.

Det er meget vigtigt at du er i trygge hænder når du gennemgår denne proces. Og det er her et misbrugscenter kommer ind i billedet.

Få effektiv afvænning hos Behandlingscenter Stien

Hos Behandlingscenter Stien kan du få afrusning og afgiftning under overvågede forhold. Kontakt Behandlingscenter Stien via hjemmesiden behandlingscenter-stien.dk.

Flere Nyheder