Find det bedste brygudstyr til begyndere og øvede hjemmebryggere

25 februar 2020
Astrid Pedersen
Find det bedste brygudstyr til begyndere og øvede hjemmebryggere

Uanset om du er 100% nybegynder inden for brygning af øl, eller om du har erfaring inden for området, kan du finde lækkert, moderne brygudstyr i høj kvalitet hos Albryg. Albryg er en virksomhed, som har specialiseret sig inden for salg af brygudstyr via nettet – til semi professionelle såvel som til de rene novicer.

Hos Albryg finder du således et stort og velassorteret udvalg af bryganlæg og tilbehør dertil, samt andet nødvendigt udstyr og selvfølgelig standard ingredienser.

Hvilket bryganlæg skal jeg vælge?

Du behøver ikke som nystartet ølbrygger at skulle lægge en mindre formue for at komme godt i gang med ølbrygning. Det er nemlig muligt formedelst et meget lille beløb at erhverve sig et såkaldt begynder sæt, som indeholder alle nødvendige redskaber og remedier.

Albrygs basis begynder sæt består af en 30 liters gærspand med gærlås og taphane, en brygske, en kapsel påsætter og 100 kapsler samt flaske børste og et særligt rengørings produkt til spande og øvrigt udstyr. Begynder sæt Deluxe er tillige forsynet med et hydrometer, med hvilket det er muligt at måle indholdet af rest sukker i bryggen.

Du er således rigtig godt hjulpet, hvis du investerer i et begynder sæt og en af de mange forskellige Brew Kits, som indeholder malt, humle, byg, gær og sukker samt smags stoffer og urter i afmålte mængder. På den måde kan du nemlig uden det store besvær komme godt ud over rampen – og få hurtige, velsmagende resultater.

Har du brygget øl længe, og ønsker du at opgradere til et rigtigt bryganlæg, fører Albryg et stort udvalg af disse fra brands så som Beacon, Grainfather, Braumeister og Brew Monk. Der er et bryganlæg for enhver pengepung og ambition – så det er bare at gå på opdagelse! Se hele det store udvalg af begynder og semi professionelle bryganlæg på albryg.dk

Flere Nyheder