Find en god varmepumpe til en fornuftig pris

13 december 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du i lighed med rigtig mange andre danskere går og overvejer at skifte det gamle fyr ud med en energi effektiv og driftsikker varmepumpe kan du med fordel læse med i det følgende. Her kan du nemlig blive klogere på hvordan du vælger en luft/vand varmepumpe i den rette størrelse således at du får mest muligt varme for dine penge.

Hvilken luft til vand varmepumpe størrelse skal jeg vælge?

Når du står for at skulle vælge varmepumpe til familiens hus er det selvfølgelig vigtigt at du vælger en varmepumpe i den rette størrelse.

Din nye varmepumpe skal som minimum kunne levere samme mængde opvarmet brugsvand og cirkulations vand som det gamle fyr. Det betyder at du skal vælge din varmepumpe på baggrund af en vurdering af boligens størrelse og husstandens behov. Og det er ikke altid lige nemt at foretage en sådan vurdering på egen hånd.

image

Lad Amalo hjælpe dig med at vælge den rette varmepumpe

Derfor er det en god idé at lade en professionel VVS’er med speciale inden for varmepumper hjælpe dig med at finde en varmepumpe i den rigtige størrelse og med tilstrækkelig ydeevne. På den måde er du helt sikker på at finde den helt optimale løsning til din bolig.

En sådan VVS’er finder du hos Amalo. Amalo er et københavnsk baseret VVS firma som gennem mange år har specialiseret sig inden for luft vand varmepumper og derfor har både ekspertise og know how inden for dette område. Hos Amalo kan du få den bedste rådgivning når det handler om indkøb af varmepumpe. Og du kan altid få en god service aftale med Amalo som kan sikre reparation og vedligeholdelse af familiens nye varmepumpe de næste mange år.

Du kan læse mere om Amalo, og kontakte virksomheden direkte for en snak om varmepumper, på Amalo.dk

Flere Nyheder