På jagt efter en malermester

30 september 2021
Christina Dueholt

At vælge den helt rigtige malermester

Der er ingen tvivl om, at hvis du står overfor et malerprojekt, er det altid en god idé at booke en professionel maler. Måske tænker du, at det kan du sagtens klare selv, og du har malet tonsvis af gange før – det har du måske også, men når det er sagt, er der en grund til, at man har malere sat i verden.

Mange glemmer ofte, at det faktisk er en uddannelse, og at der er mange ting, man ikke ved, når man går igang med malerarbejde som ufaglært. Men det fører dig så måske til næste dilemma – for af alle de håndværkere, der findes ude i Danmark, hvem skal du så vælge?

I nedenstående får du tre gode tips til at finde den helt perfekte malermester. Du kan også læse mere om faget lige her: https://nordicpainthouse.dk/

1: Erfaring 

Der er ingen tvivl om, at unge og nyuddannede malere også kan en masse. De kender nemlig til de nye metoder og teknologier, men hvis du kan finde en entreprise, som måske også har nogle lidt ældre ildsjæle, vil det være gode. Det betyder nemlig erfaring og kan gavne dit malerprojekt. 

2: Gode anmeldelser 

Man kan ikke sige det nok, men anmeldelser og tredjepartsvurderinger er og bliver altså vejen frem. Med tredjepartsvurderinger vil du nemlig få en helt objektiv mening på maleren, og hvis disse er gode, kan du næsten regne med, at maleren er god. 

3: Den grønne omstilling 

I malermesterfaget – også i malermesterfaget – bør der også være fokus på den grønne omstilling i og med, at meget af det maling, som bliver brugt rent faktisk udleder en masse giftstoffer på det lange løb. Heldigvis er det muligt at vælge noget mere klimavenligt maling, som de fleste også er begyndt på. Det kan være endnu et punkt, der kan differentiere den ene maler fra den anden.

Flere Nyheder