Sådan blander du nordiske pastelfarver med fransk elegance

18 juli 2022
Lærke L. S. Christensen

editorial

Nordiske pastelfarver hitter i hele verden 

Nordisk indretning- og møbeldesign har over en lang årrække været genkendt for sine nedtonede farver, naturlige materialer og ønsket om at invitere naturen indenfor. De nyeste tendenser har dog, særligt indenfor dansk indretning, taget en uventet drejning. Pastelfarverne har meldt sin ankomst, og de har taget Norden og resten af verdenen med storm. I de største boligmagasiner ser vi nu i stedet farverige hjem, hvor pastellerne løber frit mellem smukke plakater, til bløde puder og i hverdagens keramik. Denne farverige tendens har ligeledes infiltreret sig i den nordiske modeverden, som et uventet, æstetisk paradigmeskift, fra den sort-på-sort skala der ellers har været kendetegnende for særligt Københavns gadestil. 

image

Vigtige overvejelser, når du skal købe designeritems 

For langt de fleste er dét at købe en klassisk Chanel taske noget, som kun sker i en særlig anledning, og måske kun en håndfuld gange i livet. Designertøj- og accessoires er en luksusvare, hvorfor man særligt bør overveje, hvad man køber. At købe designer kan være en stor økonomisk overvejelse, hvorfor man skal se det som en investering i sin garderobe – det skal kunne passe til alle årstider i modeverdenen, men allervigtigst i sit liv. Derfor kan det være lidt af en kattepine at finde ud af, om man skal følge nutidens tendenser eller om man skal vælge et mere klassisk og tidløst design. Det vigtigste tommelfingerregel er, at man skal vælge en farve, som man elsker, uanset om det følger en trend eller ej – og hvis det er nordens pasteller, kan du gøre det secondhand! 

Sådan implementerer du pastelfarver med secondhand 

Hvis du drømmer om den perfekte blanding mellem nordiske pastelfarver og fransk elegance, men ikke vil risikere, at du måske ikke elsker designet om et par år, skal du uden tvivl se mod brugte chanel tasker. På denne måde kan du spare en smule penge, uden at gå på kompromis med elegant design, når du lever dine pasteldrømme! 

Flere Nyheder