Send bilen til service hos dit Mazda værksted på Fyn

18 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er du bil ejer? Så bør du finde et godt autoværksted som kan hjælpe med at servicere eller reparere din bil. Med et fast tilknyttet autoværksted har du sikkerhed for at automekanikeren og service teknikeren kender dig og din bil, og derfor kan tilbyde den bedste behandling.

Hvilket autoværksted skal jeg vælge?

Uanset hvilken type bil du har, hvor gammel den er, og hvor mange kilometer den har på bagsmækken er det altid en god idé at vælge et autoværksted som har speciale inden for netop din bils mærke. På den måde er du sikret den optimale behandling af din bil uanset om den skal repareres eller om den skal have sit årlige service tjek.

Er du således ejer af en af de populære Mazda biler bør du vælge et autoriseret Mazda værksted. Og det er altid smart at vælge et autoværksted som ikke ligger alt for langt fra bopælen.

Hvor kan jeg finde et autoriseret Mazda værksted på Fyn?

Er du og din familie bosat i den sydlige del af Fyn, nærmere betegnet Svendborg og nærmeste omegn, kan du med fordel vælge N. Kjær Bilcentret A/S som dit autoværksted.

N. Kjær Bilcentret A/S er autoriseret Mazda værksted og har sin beliggenhed centralt i det sydfynske. Hos N. Kjær Bilcentret A/S er du garanteret den bedste behandling af din Mazda bil – og du kan altid få en god service aftale med N. Kjær Bilcentret A/S.

En service aftale kan for eksempel indebære gratis dækskift sommer og vinter, samt opbevaring af dine sommer og vinter dæk på værkstedets dækhotel. Og så er der mulighed for at opnå stærke rabatter på produkter og ydelser.

Du kan altid komme forbi hos N. Kjær Bilcentret A/S og få en snak om dine og din bils behov. Klik ind på nkjaer.dk og læs mere.

Flere Nyheder